GroeneWaterstofHuisNL

Sprekers in de ochtend en host van de dag

Host van de dag

Remco de Boer

Onderzoeker ir. Remco de Boer schrijft en spreekt over energie en klimaat. Hij is maker van de podcast Studio Energie, een wekelijks interview-programma met de hoofdrolspelers in het Nederlandse en Europese energie- en klimaatdebat.
In juni verscheen zijn nieuwe boek, Droomland – het Nederlandse energie- en klimaatbeleid en wat ervan terechtkwamDroomland is het ontnuchterende, ontroerende en bij vlagen ontluisterende verhaal van een kwart eeuw energie- en klimaatbeleid.
In 2015 publiceerde hij Tussen hoogmoed en hysterie, een onthullende reconstructie van de strijd tegen schaliegas in Nederland. Eerder was De Boer onder meer commentator bij BNR Nieuwsradio en schreef hij expert-artikelen voor Het Financieele Dagblad.
Key-note spreker

Martin Carbonez is an experienced  Public Affairs Manager at TotalEnergies

Martin Carbonez is an experienced  Public Affairs Manager at TotalEnergies, with a rich 25-year background in the energy sector. His role involves engaging with European institutions and industry associations to advocate for TotalEnergies’ power and hydrogen strategies. Martin’s expertise spans commercial, analyst, economist, and strategic positions, reflecting his deep understanding of energy markets and the energy transition.

Looking forward to meet you,