Vrijdag 27 september organiseert GroenvermogenNL het GroeneWaterstofHuisNL. Deze dag is hét event voor iedereen die zich betrokken voelt bij de ontwikkeling van de groene waterstofeconomie. Er zijn key-note sprekers, break-out sessies en een inspiratiemarkt.

Opvallend is dat er veel ruimte is voor informele ontmoetingen en goede gesprekken. Het GroeneWaterstofHuisNL begint om 09.30 uur en eindigt om 18.00 uur. De locatie is evenementenlocatie Gooiland in Hilversum.

De dag belicht zowel hindernissen als mogelijkheden rondom groene waterstof-transitie

De dag staat in het teken van 2 thema’s. In de ochtend wordt stilgestaan bij het vraagstuk van de hoge prijs, die de vraag naar groene waterstof dwars zit. In de middag ligt de nadruk op de kansen om het gebruik van groene waterstof te versnellen en op te schalen. Met veel aandacht voor innovatie en de rol van GroenvermogenNL daarbij. Bij de break-out sessies is er veel interactie mogelijk.

Voor wie?

Het Groene WaterstofHuisNL is het thuis voor iedereen die wil bijdragen aan een groene waterstofeconomie. Verwacht likeminded people te ontmoeten: wetenschappers, ceo’s, mkb-ondernemers, arbeidsmarktspecialisten en vertegenwoordigers van kennisinstituten en semi-overheidsinstellingen.

Door wie?

Het Groene WaterstofHuisNL is een initiatief van GroenvermogenNL. Als aanjager van de groene waterstofeconomie versterkt GroenvermogenNL de waterstofcommunity. Onder meer door mensen samen te brengen en elkaar te laten inspireren en verder te helpen. Zo wordt gewerkt aan het samen versnellen en opschalen van het gebruik van groenewaterstof.