Event

H2Café – Final investment decisions voor groenewaterstofproductie

Foddhallen Rotterdam
29 augustus 2024
community event, Fysiek event

H2Café - Final investment decisions voor groenewaterstofproductie

Op 29 augustus is de eerstvolgende editie van het H2Café, het evenement dat de top van de Nederlandse waterstofgemeenschap samenbrengt. Het H2Café is een initiatief van GroenvermogenNL en NLHydrogen. Na twee mooie edities kijken we ernaar uit om weer samen met jullie ideeën uit te wisselen en nuttige discussies te houden over de toekomst van waterstof in Nederland.

Het thema van dit H2Café is Final investment decisions voor groenewaterstofproductie. Aan de hand van twee casussen van bedrijven die de OWE-subsidie hebben gekregen voor de productie van hernieuwbare waterstof, gaan we met jullie in gesprek. Het publiek stelt vragen naar aanleiding van de casussen of eigen ervaringen. Jacqueline Vaessen (directeur a.i. NLHydrogen) zal het gesprek modereren. Wat zijn bijvoorbeeld de belemmeringen om tot een final investment decision te komen? En wat komt er allemaal kijken bij het nemen van deze beslissing?  Maarten Barthel van Novar vertelt over de businesscase van H2Hollandia en de uitdagingen en vooral kansen hierin. Kom langs en stel jouw vraag aan hen!

Na een kort inhoudelijk programma, is er gelegenheid tot netwerken en borrelen tijdens het H2Café.

Programma

16.30 – 17.00 uur Inloop met een drankje

17.00 – 17.15 uur Kick-off door Jacqueline Vaessen en Ed Buddenbaum

17.15 – 17.45 uur Presenteren business cases H2Hollandia door Maarten Barthel (Novar) en waterstoffabriek VoltH2 in Delfzijl door Hans Brinkhof (VoltH2)

17.45 – 18.15 uur Interactie met punbliek

18.15 – 20.00 uur Walking dinner & netwerken

Gelijk aanmelden kan hier onder

Online registreren voor het event.