Event

Informatiebijeenkomst: subsidie TSE Industrie studies

11.00-12.00 uur Op locatie of Online
26 april 2024
community event, Fysiek event, Online

Vrijdag 26 april

Bent je van plan om binnenkort de subsidie Topsector Energie (TSE) Industrie studies aan te vragen voor onderzoek naar de haalbaarheid van een innovatie in de industrie? En wil je graag op de hoogte zijn van de nieuwe voorwaarden? Meld je dan aan voor deze informatieve bijeenkomst.

Datum: Vrijdag 26 april
Tijd: 11:00 – 12:00
Locatie: Cursus- en vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht, Nederland of Online

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.
Organisator: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Voor wie is deze bijeenkomst bedoeld?

Deze bijeenkomst is speciaal voor ondernemers en intermediairs die van plan zijn om de subsidie TSE Industrie studies aan te vragen. Met deze subsidie kunt u onderzoeken of uw innovatie haalbaar is of welke middelen u nodig heeft voor een milieu-investering. Het gaat hierbij om innovaties of reeds uitontwikkelde technologieën die de CO2-uitstoot in industriële processen op kosteneffectieve wijze verminderen. U wilt deze technologieën testen of demonstreren in de industrie.

Nieuwe voorwaarden:

Vanaf 1 mei 2024 kunt u uw aanvraag indienen. Er zijn enkele wijzigingen in de voorwaarden. Er is meer financiële ondersteuning beschikbaar, u krijgt meer tijd voor het uitvoeren van uw onderzoek en het aanvraagproces is vereenvoudigd. Dit biedt u meer mogelijkheden om duurzame technologieën te onderzoeken voordat u besluit erin te investeren.

Programma:

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van deze vernieuwde subsidie. We zullen specifiek ingaan op het onderdeel Waterstof en groene chemie (GroenvermogenNL). Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

U heeft de keuze om deel te nemen op locatie of online. Het programma is als volgt:

Op locatie (met lunch)
10:45 – 11:00 uur: Inloop
11:00 – 11:40 uur: Presentatie
11:40 – 12:00 uur: Vragen uit de zaal
12:00 – 12:30 uur: Lunch
Online
11:00 – 11:40 uur: Presentatie
11:40 – 12:00 uur: Vragen uit de zaal