Event

Innovatiedag Waterstof 2024

Industriepark Kleefsewaard | Arnhem
05 juni 2024
community event, Fysiek event

Een Toekomst Vol Energie

Op 5 juni 2024 vindt de jaarlijkse Innovatiedag Waterstof weer plaats op het Industriepark Kleefsewaard (IPKW) in Arnhem. Dit evenement, georganiseerd door TKI Nieuw Gas | Topsector Energie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en GroenvermogenNL, belooft een dag vol innovatie en netwerkmogelijkheden te worden, speciaal voor ondernemers en professionals geïnteresseerd in groene waterstof.

Het programma is opgedeeld in een ochtend- en middagsessie, elk met unieke activiteiten. ’s Ochtends heb je de keuze tussen het bijwonen van lezingen over diverse onderwerpen of het deelnemen aan een excursie langs verschillende innovatieprojecten op het IPKW-terrein.

De middag staat in het teken van ondernemers die hun ervaringen en successen delen over het uitvoeren van innovatieve waterstofprojecten met behulp van subsidies. Een uitgelezen kans om te leren welke voordelen deze technologieën kunnen bieden voor je bedrijf.

 

De Innovatiedag Waterstof is de perfecte gelegenheid om te netwerken met vakgenoten en om te ontdekken hoe de toekomst van energie eruit kan zien.