Event

Ontdek het Instrument Transitiepaden tijdens de onlinebijeenkomsten van het Groeifondsprogramma LLO Katalysator

Online 09.00 uur
29 augustus 2023
community event, Online

Introductie
Onlangs vond de eerste werksessie van het Groeifondsprogramma LLO Katalysator plaats, waarin kennis werd gedeeld en samengewerkt werd aan de aanvraag voor regiotransitiedeals. Tijdens deze sessie presenteerde Centerdata het Instrument Transitiepaden, een tool die direct inzicht biedt in de mogelijkheden op de arbeidsmarkt op basis van competenties, kennis, opleiding, werkcontext en ervaring. Het instrument ontving veel enthousiasme en er bleek behoefte te zijn aan meer informatie over het instrument in relatie tot de LLO Katalysator.

Onlinebijeenkomsten
Om aan deze behoefte te voldoen, worden er twee interactieve onlinebijeenkomsten georganiseerd door GroenvermogenNL en Topsector Energie. Tijdens deze bijeenkomsten zal Centerdata een ‘digitale rondleiding’ geven door het Instrument Transitiepaden en meer vertellen over hoe dit instrument kan worden meegenomen in een aanvraag voor de LLO Katalysator.

 

Datum en tijd

– Dinsdag 29 augustus van 9.00 – 10.30 uur

 

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Meld je dan aan voor deze twee onlinebijeenkomst via Teams. Om je aan te melden, stuur een e-mail naar Laura Keijzer l.keijzer@berenschot.nl.