Ben je een ondernemer, technologieprovider of onderzoeker verbonden aan een kennisinstelling? Dan is deze vijfdaagse innovatiemissie naar China een unieke kans voor jou! Het programma richt zich op oplossingen en technologieën voor de opslag en het transport van waterstof, onshore en offshore elektrolyse, samenwerking met Chinese technologiedemonstratieprojecten en waterstofcertificering.

Waarom China?

Als ’s werelds grootste waterstofproducent is China een wereldwijde leider op het gebied van actieve waterstoftoepassingen, zoals Fuel Cell Electric Vehicles (FCEV’s) en Hydrogen Refuelling Stations (HRS). De ontwikkelingen op het gebied van groene waterstofproductie en de bijbehorende infrastructuur gaan er razendsnel. Grote bedrijven zoals State Power Investment Corp (SPIC), Sinosynergy, SinoHytec en Dongfang zijn zeer actief in de sector. Daarnaast zijn er tal van onderzoeksinstellingen en universiteiten die zich bezighouden met fuel cells, elektrolyse en de mogelijkheden voor offshore wind naar waterstofproductie.

Tijdens deze innovatiemissie krijgt je de kans om in contact te komen met toonaangevende Chinese spelers in de groene energie-industrie. Je kunt kennis en ervaring uitwisselen, samenwerkingen verkennen en deelnemen aan technologiedemonstratieprojecten. Bovendien biedt deelname van certificerings- en beleidspartijen de mogelijkheid tot samenwerking met de Chinese en standaardisatie-autoriteiten op het gebied van waterstofcertificering.

China speelt een cruciale rol in de kostenverlaging van groene waterstofproductie vanwege zijn omvang en voortdurende inzet. Mis deze kans niet om de mogelijkheden te ontdekken en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van groene waterstof. Meld u nu aan voor deze innovatiemissie naar China!

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van RVO https://www.rvo.nl/evenementen/innovatiemissie-waterstof-china

Over GroenvermogenNL:

GroenvermogenNL  zet zich in voor de ontwikkeling en promotie van groene waterstof in Nederland. We werken samen met diverse stakeholders, waaronder overheden, bedrijven en kennisinstellingen, om de transitie naar een duurzame samenleving te versnellen. Ons doel is om innovatie te stimuleren, kennis te delen en synergie te creëren tussen verschillende partijen in de groene waterstof-sector. Samen bouwen we aan een groene waterstofeconomie.