Event

GroenvermogenNL information market: PhD & Postdoc vacatures

VMA-A gebouw, Universiteit van Utrecht
29 februari 2024
Fysiek event

Op 29 februari 2024, 14.00-17.00, is er een informatiemarkt op de Universiteit Utrecht over de PhD- en Postdoc-posities die beschikbaar zijn in de HyTROS en HyUSE GroenvermogenNL R&D programma’s.

In het voorjaar van 2024 starten twee 6-jarige R&D programma’s voor GroenvermogenNL: HyTROS, en met als volledige engelstalige titel “Hydrogen Transport, Offshore and Storage”, en HyUSE, en met als volledige titel “Hydrogen technology development and assessment for accelerated use”. Voor beide programma’s zijn er ongeveer 20 PhD, Postdoc en andere onderzoeksposities beschikbaar bij de verschillende universiteiten en hogescholen betrokken bij de twee programma’s. Voor al deze posities dienen kandidaten te starten gedurende het jaar 2024.

Locatie en tijd

De markt vindt plaats in de Gran Café ruimte van het VMA-A gebouw (begane grond) van de Universiteit van Utrecht van 14.00 – 17.00 uur (route) en zal af worden afgesloten met de optie om te netwerken gedurende een borrel. Het presentatiegedeelte is online te volgen via MS Teams, maar we raden geïnteresseerden aan om op de locatie in Utrecht deel te nemen.

De informatiemarkt richt zich specifiek op Master en PhD studenten die recent hebben afgerond of dit binnenkort gaan doen. Tijdens de markt zijn er presentaties van het management van beide programma’s en zijn er vertegenwoordigers van de universiteiten en hogescholen aanwezig voor presentaties en discussie over de specifieke onderzoeksposities die beschikbaar zijn.

Meer informatie over de R&D-programma's

Over het HyTROS programma kan meer informatie worden verkregen door contact op te nemen met technical manager voor HyTROS David Smeulders, professor in de sectie Energie Technologie van Technische Universiteit Eindhoven. Meer informatie over het HyUSE programma is beschikbaar bij de technical manager voor HyUSE Hamed Aslannejad, Assistant Professor bij het Copernicus Institute of Sustainable Development van de Universiteit Utrecht.