GVNL-ECCM Graduate School 2024

De GVNL-ECCM Graduate School is een uniek initiatief dat is opgezet om samenwerking en inspiratie te bevorderen in het veld van electrochemie. Het is bedoeld voor degene die een verschil willen maken in de energietransitie en die graag dieper willen duiken in het electrochemie vakgebied.

Waarom de graduate school interessant is voor jou!

Hoor meer van de organistatie en eerdere studenten in deze korte film. De Graduate School biedt studenten de mogelijkheid om zich te verdiepen in fundamentele concepten van electrochemie en verschillende toepassingen daarvan.

De Graduate School biedt studenten de mogelijkheid om zich te verdiepen in fundamentele concepten van electrochemie en verschillende toepassingen daarvan. Het doel is om een gemeenschap te creëren waarin studenten elkaar kunnen vinden en van elkaar kunnen leren.

Het evenement vindt jaarlijks plaats en duurt vier dagen. Tijdens deze dagen komen professionals uit de electrochemie community bijeen om kennis te delen en plezier te hebben. Naast inhoudelijke sessies zijn er ook ontspanningsactiviteiten gepland.

De GVNL-ECCM Graduate School biedt een unieke kans om je kennis te vergroten, contacten op te doen binnen de industrie en je passie voor electrochemie verder te ontwikkelen. Of je nu net begint aan je carrière of al jarenlange ervaring hebt, dit evenement belooft interessant en inspirerend te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in electrochemie.

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken (50) beschikbaar.

Bij de pre-registratie meld je je aan voor de kanditaten selectie procedure.

Wanneer
18 Juni–21 Juni 2024

Waar
Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf, Duinweg 117, 2204 AT Noordwijk

Voor wie
De school is open voor onderzoekers van wetenschappelijke instellingen en bedrijven, en streeft naar een evenwichtige mix van deelnemers

Wat zijn de kosten
PhD students en postdocs: € 380,-*
Industrial participants en lectoren: € 760,-*
*Dit is inclusief belasting, maaltijden, activiteiten en accommodatie.

Als je er niet bij kunt zijn, zeg dan zo snel mogelijk af om anderen de kans te geven. Nadat je bent geselecteerd om deel te nemen aan de Graduate school, heb je tot 16 mei de tijd om je betaling af te ronden.

Het annuleringsbeleid is als volgt:

Voor 17 mei 2024: Volledige restitutie, min €7,50 administratiekosten.
Tussen 18 mei en 7 juni 2024: 50% restitutie.
Na 8 juni 2024: Geen restitutie mogelijk.
Bij No-show wordt er €100 extra in rekening gebracht als compensatie voor de reserveringskosten.

Hoe kan je je aanmelden voor de selectieprocedure
Er zijn 50 plaatsen beschikbaar en de pre-registratie sluit op 1 april 2024.
Als je je tijdig heb ingeschreven, nemen wij vóór eind april contact met je op over jouw deelname.

Belangrijk
Op het moment dat de pre-registratie sluit, zal de commissie de aanmeldingen bekijken en hier een keuze in maken. Er is plek voor 50 deelnemers. Hierbij wordt gestreefd naar een gezond evenwicht tussen industriële en academische deelnemers en een representatieve geografische spreiding. Er zal prioriteit worden gegeven aan onderzoekers in hun eerdere loopbaanfasen (PhD’s versus postdocs) en kandidaten die zich vroegtijdig hebben geregistreerd.