Het GroeneWaterstofhuisNL evenement.

Nog een paar weken te gaan tot hét evenement dat de koers bepaalt voor de groene waterstofeconomie: Het GroeneWaterstofhuisNL. De plek waar we bedrijven, nieuwe start-ups, onderwijs, kennisinstellingen en semi-overheidsorganisaties verbinden om samen te bouwen aan een groene toekomst.

En iedereen die werkt aan de realisatie van de groene waterstofeconomie is welkom!

Het belooft een dag vol inspiratie te worden met trends, ontwikkelingen en verbinding met 300+ deelnemers uit de waterstof community. Heb jij je al aangemeld?

Waar en wanneer?
Datum: Vrijdag 1 december 2023
Locatie: Evenementen locatie Gooiland, Hilversum
Tijd:   09.30 – 18.00 uur
Aanmelden kan hier.

We openen de dag met onder andere een inspirerende keynote van Maarten Wetselaar, CEO van CEPSA, een toonaangevend Spaans energie- en petrochemisch bedrijf dat actief is in de productie, raffinage en distributie van aardolieproducten. Vanuit zijn ervaring in Nederland én Spanje deelt hij succesfactoren die nodig zijn om een groene waterstofeconomie te realiseren.

Daarna is er volop ruimte om deel te nemen aan een gevarieerd aanbod van parallelsessies;

Onder leiding van Prof. Bert Weckhuysen  en met een panel van specialisten waaronder Prof. Guido Mul, Prof. Marc Koper, Dr. Martijn Graaff, de, Prof. Fokko Mulder en Dr. Ed DeJong  verkennen we de belangrijkste onderzoeksthema’s en uitdagingen in de R&D werkpakketten die in 2024 gelanceerd zullen worden over het gebruik van groene waterstof & groene elektronen voor duurzame chemicaliën en brandstoffen.

Leer van de ervaringen van pioniers in de waterstof sector tijdens een interactieve sessie met Jörg Gigler.

Ontdek wat een innovatieproject financierbaar maakt. Moderator Martin Weissmann van het Financieringsloket van de Topsector Energie en het investeerders panel gaan samen in gesprek aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden.

Verken de kansen van Waterstof en het toekomstig verdienvermogen van Nederland. Moderator en inspirator Alice Krekt, directeur van de nieuwe branchevereniging voor de Nederlandse waterstof sector, geeft ‘360 graden feedback’ op Nederland en de toekomst van onze economie.

En nog veel meer inspirerende workshops. Zie hier het hele programma. 
Wat kun je verwachten?

💯 Inzichten in trends, ontwikkelingen en kansen in groene waterstof.
✴ Inspiratie en stof tot nadenken om zelf mee aan de slag te gaan.
⚡ Netwerkkansen met 300+ deelnemers uit de waterstofcommunity.

We verwelkomen je graag op vrijdag 1 december in het GroeneWaterstofHuisNL.

Met vriendelijke groet,

Het programmabestuur van GroenvermogenNL Marjan Oudeman, Paulien Herder en Annemarie Manger

Je bent van harte welkom.