Kom samen in het Groene WaterstofHuisNL

Welkom! Het Groene WaterstofHuisNL is de plek voor inspiratie, informatie en nieuwe contacten voor iedereen die betrokken is of wil zijn bij groene waterstof. Vrijdag 27 september kunnen we elkaar er live ontmoeten. Vandaag kun je hier al zien waarom je die dag niet mag missen: het huis zelf, de sprekers en vooral ál die mensen met wie je ervaringen en ideeën uit kunt wisselen.  

 

27 september wordt een dag vol inspiratie en inzichten. In de ochtend gaan we samen in op de vraag hoe – ondanks het huidige prijsniveau – we de vraag naar groene waterstof kunnen vergroten. ’s Middags kijken we naar GroenvermogenNL als de innovatiemotor.

Vorig jaar zagen we dat er veel behoefte is om informeel met elkaar in gesprek te gaan. Geen wonder met zo’n mooi divers en relevant publiek. Daarom hebben we daar dit jaar nog meer vrije ruimte voor ingebouwd.

Een plek waar je, nieuwe verhalen hoort, vertelt en relevante samenwerkingen ontdekt. En waar we de transitie naar de groenewaterstofeconomie in de volgende versnelling brengen. Door inspiratie en verbinding. Met o.a. voorzitter GroenvermogenNL Marjan Oudeman en keynote spreker uit binnen en buitenland.

Vragen? Neem gerust contact op met onze gastvrouw Jeanique Everts j.everts@groenvermogennl.org

GroenvermogenNL is een stichting en daarom bieden wij dit evenement gratis aan. Let wel even op onze algemene voorwaarden.

Vind alle informatie hier:

Voor wie?

Het Groene WaterstofHuisNL is het thuis voor iedereen die wil bijdragen aan een groene waterstofeconomie. Verwacht likeminded people te ontmoeten: wetenschappers, ceo’s, mkb-ondernemers, arbeidsmarktspecialisten en vertegenwoordigers van kennisinstituten en semi-overheidsinstellingen.  

Voor iedereen die het grootschalig gebruik van groenewaterstof wil helpen versnellen.

Door wie?

Het Groene WaterstofHuisNL is een initiatief van GroenvermogenNL. Als aanjager van de groene waterstofeconomie versterken wij de waterstofcommunity. Onder meer door mensen samen te brengen en elkaar te laten inspireren en verder te helpen. Zo werken we samen aan het versnellen en opschalen van het gebruik van groenewaterstof.  

Impressie van het GroeneWaterstofHuisNL 2023

Overzicht van activiteiten van het GroeneWaterstofHuisNL 2023