Kom ook naar het GroeneWaterstofHuisNL!

Live blog met de aftermovie en de foto's van het GroeneWaterstofHuisNL

Bekijk hier ons liveblog, de foto’s en de aftermovie

Welkom in het Groene WaterstofHuisNL!

Welkom in het GroeneWaterstofHuisNL, het evenement van GroenvermogenNL. Hier krijg je inhoudelijke inspiratie, concrete informatie én relevante connecties op het gebied van groene waterstof en chemie. Vergroot je kennis en netwerk en draag bij aan de versnelling van de waterstoftransitie.

Een plek waar je, nieuwe verhalen hoort, vertelt en relevante samenwerkingen ontdekt. En waar we de transitie naar de groenewaterstofeconomie in de volgende versnelling brengen. Door inspiratie en verbinding. Met o.a. voorzitter GroenvermogenNL Marjan Oudeman en keynote spreker Maarten Wetselaar.

Vragen? Neem gerust contact op met onze gastvrouw Jeanique Everts j.everts@groenvermogennl.org

GroenvermogenNL is een stichting en daarom bieden wij dit evenement gratis aan. Let wel even op onze algemene voorwaarden.

Vind alle informatie hier:

Voor wie? 

GroenvermogenNL is een transitieprogramma dat waterstofinnovaties aanjaagt, via regelingen, kennisdeling en door het versterken van de waterstofcommunity. In het GroeneWaterstofHuisNL verbinden we deze community, met partijen uit de wetenschap, het bedrijfsleven, onderwijs, onderzoek-, en kennisinstituten en semi-overheidsinstellingen.

Voor iedereen die het grootschalig gebruik van groenewaterstof wil helpen versnellen.